Mandag: Hjemmelaget tomatsuppe

Mandagen starter vi magert med Hjemmelaget tomatsuppe . Dette er en kjapp, billig og sunn middag. Vend gjerne inn en pose babyspinat rett før servering for en ekstra næringsrik suppe. Spinat inneholder nesten ikke kalorier, men er utrolig næringsrik; en god kilde til kostfiber, folat, C vitamin, magnesium, vitamin E og kobber for å nevne noen. Trenger du et alternativ du enkelt kan varme opp, er denne tomatsuppen et godt alternativ, denne er også fin å ha med som lunsj.

Tirsdag: Fiskekaker med blomkål, brokkoli og tzatziki

Tirsdag står fisk på menyen med hjemmelagde fiskekaker, server de gjerne med 1/2 tallerken av blomkål (inneholder 25 kcal per 100 gram) og brokkoli (30 kcal per 100 gram) og et par spiseskjeer tzatziki. Det er lurt å velge fersk fisk, da fisk som har vært frosset mister en del av bindeegenskapene sine. Strekker ikke tiden eller interessen til for å lage hjemmelagde fiskekaker er 86 % lofotburger med torsk og hyse et godt alternativ, de inneholder ca. 163 kcal per burger. Disse er også fine å bruke som lunsj.

Onsdag: Salat

Onsdag er det tid for salat igjen, se tidligere oppskrift for egenkomponert salat, lag ekstra stor porsjon, så har du til lunsj torsdag. Bruker du grønnkål til base kan du bruke resten av pakken til torsdagens fiskemiddag. Velg gjerne et par grønnsaker du ikke bruker så ofte, kroppen elsker variasjon. Server med tzatziki hvis du har rester igjen fra i går.

Torsdag: Lettsaltet torsk med grønnkål

Torsdag står det igjen fisk på menyen, lettsaltet torsk med grønnkål.

Fredag: Chilli sin Carne

Fredag er det Chilli Con Carne, chilli i kjøtt, sin søster som står på menyen, chilli sin carne, cilli uten kjøtt.

Lørdag: Pizza

Her er et forslag til pizza.

Søndag: Kalkun med bakte rødbeter og linser.

Ukens avsluttes med ovnsbakt kalkun med bakte rødbeter og linser.

Ukens lunsjtips er avokadoegg

Avokadoegg,Spis gjerne grovt brød til hvis det blir litt lite mat.