PT Hege Aass

PT Hege Aass

Jeg startet Trim Team fordi jeg så behovet for riktig veiledning og tilpasset trening. Hos treningskjedene trener man ofte på egenhånd eller man får generell oppfølging som ikke nødvendigvis er riktig fordi vi er og reagerer forskjellig. Jeg kjenner mange som har pådratt seg skader som følge av dette. Dette ønsket jeg å gjøre noe med, og åpnet et PT studio med fokus på 1-1 og små grupper med personlig oppfølging for bedre resultater og skadeforebygging.

 

PT Gruppe
Prøvetime?
PT Hege Aass DrammenRiktig trening med PT Hege Aass

Bakgrunn

Jeg tok instruktør utdannelse i London med påbygging hos NIH og Precision Nutrition. Jeg har en pedagogisk bakgrunn, og har jobbet på skole og som veileder. I flere år jobbet jeg som Daglig leder ved St. Joseph Helsehus, før jeg valgte å starte eget PT Studio i Drammen. Jeg har alltid vært opptatt av trening og sunt kosthold, men fikk øynene opp for funksjonell trening og så verdien av å trene med PT både for meg selv og andre.

Hege Aass PT Drammen

Mitt mål

Jeg vil at du skal finne din treningsglede. Trening skal være morsomt og sosialt, samtidig som det gir resultater. Ikke noe gleder meg mer enn å se fremgangen du får ved å trene sammen med meg, at det oppstår nye vennskap i gruppene og at alle føler seg hjemme hos Trim Team. Har du lyst til å prøve en time med meg?

Ja, jeg vil prøve!
Hege Aass Personlig Trener