PT Hege Aass

PT Hege Aass

Jeg startet Trim Team fordi jeg så behovet for riktig veiledning og tilpasset trening. Hos treningskjedene trener man ofte på egenhånd eller man får generell oppfølging som ikke nødvendigvis er riktig fordi vi er og reagerer forskjellig. Mange  har pådratt seg skader som følge av dette. Dette ønsket jeg å gjøre noe med, og åpnet et PT studio med fokus på 1-1 og små grupper med personlig oppfølging for bedre resultater og skadeforebygging. Trim Team vokser stadig, her er mine medarbeidere.

R.O.P.E.S. instruktør Hilde Korsgård

Hilde startet å trene på Trim Team i 2015. Her har hun vært med på alt av trening og felles turer. I tillegg er Hilde leder av festkomiteen, og sørger for at nye medlemmer er godt mottatt og inkludert. Hun har jobbet med trening på deltid i mange år og nå er vi så heldige å ha fått faste ropestimer med Hilde som instruktør og supermotivator.

PT Jeanette Skullerud

Jeanette har drevet med dans og styrkeløft i alle år, og er vår ekspert på styrketrening og teknikk. Hun hjelper deg med å nå dine mål steg for steg, på en  rolig og grundig måte.   Som grafisk designer er Jeanette også ansvarlig for vårt ansikt utad.

PT Gruppe
Prøvetime?
PT Hege Aass DrammenRiktig trening med PT Hege Aass

Bakgrunn

Jeg tok instruktør utdannelse i London med påbygging hos NIH og Precision Nutrition. Jeg har en pedagogisk bakgrunn, og har jobbet på skole og som veileder. I flere år jobbet jeg som Daglig leder ved St. Joseph Helsehus, før jeg valgte å starte eget PT Studio i Drammen. Jeg har alltid vært opptatt av trening og sunt kosthold, men fikk øynene opp for funksjonell trening og så verdien av å trene med PT både for meg selv og andre.

Hege Aass PT Drammen

Vårt mål

Vi vil at du skal finne din treningsglede. Trening skal være morsomt og sosialt, samtidig som det gir resultater. Ikke noe gleder oss mer enn å se fremgangen du får ved å trene sammen med oss, at det oppstår nye vennskap i gruppene og at alle føler seg hjemme hos Trim Team. Har du lyst til å prøve en time med oss?

Ja, jeg vil prøve!
Hege Aass Personlig Trener