top of page
vekter

SALGSVILKÅR

Hos oss kan du bestille timer på nett. Betal med Vipps for rask bekreftelse på din bestilling.

Fitness

Deltager på PT SMALL GROUP melder seg på for minimum tre sammenhengende måneder.  Det er en måneds oppsigelsesvarsel.

Kan du ikke møte til timen din, går den tapt. Det er viktig å trene regelmessig, helst hver uke, og vi gjør derfor vårt beste for at du skal få byttet til en annen tilsvarende time i løpet av samme uke. 

PT timer 1-1, DUO og PT Gruppe etter avtale, betales i sin helhet ved bestilling.

Avbestilling av timene må skje senest 24 timer før avtalt tid, for å kunne få flyttet på timen.

Faste tider er viktig for å få og for å beholde gode treningsrutiner med gode resultater.

SALGSVILKÅR

Partene

Selger er Trim Team AS, Solbakken 30, 3011 Drammen, hege@trimteam.no, mobilnummer: 97743587, organisasjonsnummer: 922330336, og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Betalingen

Selgeren kan kreve betaling for tjenesten fra det tidspunkt den blir bestilt fra selgeren av kjøperen. Betaling med Vipps skjer umiddelbart.  Ved betaling med faktura, blir fakturaen til kjøperen utstedt ved bestilling av tjenesten. Betalingsfristen fremgår av fakturaen og er innen første avtalte time. Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

Levering

Tjenesten blir tilgjengelig umiddelbart etter betaling eller på angitt dato for gruppe eller PT - timer"

Angrerett

Det er ikke angrerett på våre tjenester.

Mangel ved tjenesten - kjøperens rettigheter og reklamasjonsfrist

Hvis det foreligger en mangel ved tjenesten må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller

burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Dette bør helst skje rett etter, og senest i løpet av 14 dager, per e-post til hege@trimteam.no.

Retting eller omlevering

Tjenestene blir levert til avtalt tid og sted. Vi gjør vårt beste for å sørge for at du kan endret tidspunkt, om du gir beskjed i god tid, og minimum en virkedag før den opprinnelige avtalen.

Heving av kjøpet

Du kan ikke heve kjøpet hos oss. Du kan derimot gi bort eller selge timene du har betalt for til andre. Send gjerne en venn/kollega/familiemedlem i ditt sted, om du ikke kan komme selv en gang iblant. Husk å gi beskjed på forhånd.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, innen 14 dager. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23 400 600 eller www.forbrukertilsynet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

bottom of page